YENI AÇILMIŞ BIR SITEYE BACKLINK ALMAK ZARARLI MI

Yeni Siteler İçin Backlink

Selam arkadaşlar backlink konusunda herkes bir şey söyler, O bunu der şu bunu der herkesin bildiği kendine doğru gelir. Sizi sıkmadan, usandırmadan backlink hakkında konuşalım. 

Backlink nedir

Backlink aynı kategoride bir sitenin sizi google'a önermesidir. Bir nevi google bootlarının backlink yoluyla sizi bulmasına ve ileride pagerank değerine etki etmesine yarar.

Backlink Nasıl Alınmalı


Backlink genelde aynı kategorideki sitenin tek taraflı olarak karşı tarafı kendi web sitesine eklemesidir. Bunu ücret karşılığı yapanlar var. Dilerseniz cüzi bir miktar karşılığı sitenizi aylık ve yıllık olarak ekletebilirsiniz. Bunun yanında bir de toplist siteleri var bunlarda karşılıksız backlintir ve çok faydası vardır.

Çapraz Link Nedir

Çapraz link site içeriği aynı olan iki ayrı sitenin bir birlerini karşılıklı olarak eklemeleridir. Faydası yoktur.

Yeni Açılan Siteye Backlink Alımı


Yeni açılmış olan bir siteye aşırı backlink yada normal olayan backlik alımı sitenizi sanbox'a sokabilir. Siteniz sanbox'a girdiği zaman  siteniz google aramalarında çıkmaz.



Google arama kelimeleri ; backlink, backlink ne işe yarar, backlink almanın faydaları, fazla backlink almanın zararı olur mu, backlink nasıl yapılır, backlink ne işe yarar, backlin nedir, yeni siteler için backlink nasıl olmalıdır
Yorum için teşekkürler