BLOGGER YAZI KOPYALAMAYI ENGELLEME " İÇERINIĞINIZI KOPYALATMAYIN "

Blogger Yazı Kopyalamayı Engelleme

Blogger'da sık karşılaşılan bir durumdur. Blogspot siteleri diğer siteler tarafından pek önemsenmez ancak hiti yüksek olan bir blogspotsanız eğer site içeriğiniz en popüler .com .net gibi siteler tarafından kopyalarınır. 

Diğer taraftan Google'ın herkese ücretsiz olarak vermiş olduğu bu servisi kimileri başka kişilerin emeklerini ve zamanlarını çalmak için kullanırlar. Sitenizden illa ki blogspot kullanıcıları içerik çalıyor diye bir şey iddia etmiyorum. Siteniz çok hit alan ve güncel bir siteyse eğer herkes tarafından takip edilir ve ister istemez yayınlarınız kopyalanabilir. 

Sitenizeden yazı içeriğini çalmayı bir nebze azaltmak, biraz olsun rahat nefes almak için bir kod mevcut ancak hiçbir kod sitenizden kod çalmak veya içerik kopyalamak isteyen kişiye engel değil bunu unutmayın.

Alttaki kodu blogger paneli >> şablon >> html düzenle dedikten sonra Ctrl + F kombinasyonu yaparak /head kodunu aratmak ve ondan önce eklemek.

:: Sitenize Uygulamanız Gereken Kod ::

<!-- Kopyalama Engeli - halilinBlogu.Com -->
<script language='JavaScript1.2'>
function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
document.onselectstart=new Function (&quot;return false&quot;)
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}
</script>
<!-- Kopyalama Engeli - halilinBlogu.Com -->

google arama kemeleri ; blgger yazı kopyalama engeli, yazı içeriğini kopyalamayı engelleme, kopyalama engeli koyma, blogger kopya engel kodu, sitene kopyalama engeli kodu ekle, yazı içeriğini ctrl + c engeli

1 yorum:

Click here for yorum
13 Kasım 2020 14:25 ×

teşekkürler işe yaradı.

Tebrikler Siberyazilimciarsiv
Cevap
avatar
admin
Yorum için teşekkürler