MOBIL & ANDORID TELEFONLAR IÇIN SAYFA KAYNAĞI HTML KOD GÖRÜNTÜLEYICI

Anroid Sayfa Kaynağı Görüntüle

Web siteniz, blogunuz veya her hangi bir meşkaleniz var diyelim. Acil olarak kendi siteniz veya bir başkasının sitesinin kaynak kodlarına erişmeniz gerekebilir.

Bu benim başıma gelen bir konu ve biraz inceleme yaptığımda android son sürüm kullanan akıllı telefonun kendi tarayıcısında olsun diğerlerinde olsun sayfa kaynağını görüntüleme söz konusu değildi. Kişi her zaman pc başında oturmak istemeyebiliyor ya da o an yakınında pc olamayabiliyor.

Sözü fazla uzatmadan yapılacak işlemlere göz atalım.

İlk olarak google'a source code viewer yazmak ya da  generateit.net/seo-tools/source-viewer/ şu linki kopyalayıp adres satırına yapıştırın. Sitede link yazan yere domain kullanıyorsanız www. ya da www olmadan deneyerek sitenizin adresini yazmak. Alt kısımda görünen numara kodunu boş kutucağa yazıp view source (görüntüle) demek. Kolay gelsin.

mobil kaynak kod görüntüleme, mobilden sitenin kaynak kodlarını görme bakma, cep telefonundan site kaynak kodlarına nasıl bakabilirim, mobil cihazdan sayfa kaynağı açma, andorid telefondan html kod görüntüleme, android cihazla sayfa kaynak kodlarını açma
Yorum için teşekkürler